Finncont Group

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Flaaming Oy Jätehuoltotuotteet (jäljempänä Flaaming)
Valimonkatu 2
15100 Lahti

Puh. 03 872 020
Fax 03 8720 220

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelusta Puh. 03 872 020 vastataan viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteröintiä koskeviin ongelmiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

Flaaming Oy osoiterekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Flaamingin oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Flaamingin ja/tai sen yhteistyökumppaneiden, mainostajien tms. mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Flaamingin viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

  • Yhteystiedot (nimi, yhteystiedot (osoite) yhteydenottoa, laskutusta tai tavarantoimitusta varten)
  • Tunnistustiedot verkkopalvelussa (salasana/käyttäjätunnus)
  • Asiakassuhteeseen liittyviä tietoa, esim. tilaukset, päättymistiedot ym.

Laskutusasiakkailta henkilötunnus, tai toiminimen elinkeinotoimintaan myönnetty Y-tunnus.

Arkaluonteisiksi katsottavien tietojen käsittely tapahtuu ainoastaan Asiakkaan nimenomaisella suostumuksella.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähteenä ovat verkkopalveluiden Asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä Asiakkaalta kerättävät tiedot.

Henkilötietojen päivittämiseen saatetaan käyttää väestörekisteriä.

Myös markkinointitoiminnassa saatetaan käyttää ulkopuolisia, kaupallisia rekistereitä, mutta tästä mainitaan aina erikseen esim. sähköisen uutiskirjeen yhteydessä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Mikäli Asiakkaiden tietojen luovuttaminen Flaamingin ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, Asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Flaamingin tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muin teknisin toimenpitein kuten kryptauksin huomioiden toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset.

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

Asiakas voi perua saamansa sähköisen uutiskirjeen klikkaamalla uutiskirjeen Muokkaa tilausta (tai muu tilauksen peruuttaminen) -linkkiä.

Palveluehdot

Yhteydenotot

Puh. 03 - 872 020
Fax 03 - 872 0220
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kaikki yhteystiedot
Lavatarjouspyynnöt

Flaaming Oy

Valimonkatu 2
15100 Lahti

Y-tunnus: 2098048-0

Katso sijainti kartalta

Seuraa meitä


Copyright © Flaaming Oy. | Rekisteriseloste