Finncont Group

Palveluehdot Flaaming Oy (Verkkokauppa)
Flaaming Oy

Hinnat ja maksutapa

Hinnat verkkokaupassamme on esitetty sekä ilman ALV:tä (ALV 0), että ALV:n kanssa (ALV 24%).

Maksutapana on laskutus. Mikäli laskun summa jää alle 100 € (ALV 0), laskuun lisätään pienlaskutuslisä 10,00 €.

ALV 24 % lisätään laskuun.

Tilauksen käsittely, toimitusehdot ja toimitustavat

Myyjämme ottaa yhteyttä sopiakseen tarkemmin toimituksesta sekä huomio mahdolliset asiakaskohtaiset alennukset. Toimitusehtona on vapaasti Lahdessa.

Toimitamme tuotteet sopivalla tai halutulla toimitustavalla asiakkaalle, esimerkiksi Posti, Matkahuolto tai Kaukokiito. Mikäli tilauserä on rahtivapaa, kuljetusliikkeenä toimii Kaukokiito Oy.

Toimituskulut lisätään laskuun.

Palautusoikeus

Kauppamme palvelee pääasiassa yritysasiakkaita. Yritysasiakkailla ei ole palautusoikeutta. Sopimus syntyy kun tilaus kirjautuu järjestelmäämme. Järjestelmä lähettää asiakkaalle tilausvahvistuksen, mikäli asiakas on antanut kelvollisen ja toimivan sähköpostiosoitteen.

Toimitusaika ja maksuehdot

Toimitusaika on riippuvainen tuotteiden saatavuudesta. Myyjämme ottaa yheyttä tilauksen käsittelyvaiheessa ja sopii toimitusajankohdan ja tarkemmat maksuehdot.

Asiakastiedot järjestelmässä

Tilauksen yhteydessä asiakkaan on mahdollista rekisteröityä palveluun tai jättää vain laskutus- ja toimitustiedot. Järjestelmässä ylläpidetään tilauksille tarpeellista tietoa kuten laskutustietoja ja tilaustietoja. Flaaming Oy jätehuoltotuotteet ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

Mikäli rekisteröidyt palveluun, annathan riittävän tietoturvallisen salasanan. Flaaming Oy jätehuoltotuotteet ei vastaa huolimattomasti tai varomattomasti valittujen salasanojen tai muun vastaaman aiheuttamasta haitasta asiakkaalle. Hyvän salasanan valitsemiseen on ohjeita esim. Wikikirjastossa (Tietoturva).

Rekisteriseloste

Yhteydenotot

Puh. 03 - 872 020
Fax 03 - 872 0220
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kaikki yhteystiedot
Lavatarjouspyynnöt

Flaaming Oy

Valimonkatu 2
15100 Lahti

Y-tunnus: 2098048-0

Katso sijainti kartalta

Seuraa meitä


Copyright © Flaaming Oy. | Rekisteriseloste